پنجشنبه 27 دي 1397  
English خانه تماس با ما نقشه سایت






چهارشنبه 2 ارديبهشت 1394 3 توصیه پنج گانه سازمان جهانی بهداشت برای بهبود ایمنی غذا ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ 3 توصیه پنج گانه سازمان جهانی بهداشت برای بهبود ایمنی غذا
روز جهانی بهداشت با شعار « ایمنی غذا از مزرعه تا سفره » بعنوان شعار هفته سلامت امسال انتخاب شده است سازمان جهانی بهداشت،‌ 3 توصیه پنج گانه برای بهبود ایمنی غذا را کرده است.
 
این سه توصیه شامل :
پنج رفتار کلیدی برای داشتن مواد غذایی سالم،
پنج رفتار کلیدی برای داشتن رژیم غذایی سالم
پنج رفتار کلیدی برای فعالیت بدنی مناسب
است که با رعایت آن از سوی مردم، در کنار اقدامات موثر و هماهنگ بخش‌های دولتی و خصوصی ذینفع، امکان بهبود ایمنی غذایی در کشور فراهم می‌شود.
 
پنج رفتار کلیدی برای ایمنی مواد غذایی:
رعایت اصول بهداشت فردی در تهیه و مصرف غذا: مواد غذایی خام و پخته را جدا نگهداری کنید، مواد غذایی را کاملا بپزید، مواد غذایی را در دمای مناسب نگه دارید و از آب و مواد اولیه سالم استفاده کنید.


در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved